Home / Articles Butlletí / @optimotcat, segueix-lo!

@optimotcat, segueix-lo!

optimotL’Optimot ja ha arribat al Twitter. Amb el nou perfil @optimotcat, la Direcció General de Política Lingüística vol estendre la difusió entre la ciutadania del cercador Optimot. El reforçament de la presència de l’Optimot a les xarxes socials ha de permetre crear una comunitat d’usuaris interessats en la llengua catalana, incrementar la utilització del cercador entre col·lectius d’àmbits diversos i, al capdavall, revertir en un augment de l’ús qualitatiu de la llengua catalana entre la ciutadania.

@optimotcat

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca