Home / Sin categoría / El president de la Comissió de Mediació, Juan Antonio García Cazorla, a “l’Oracle” de Catalunya Ràdio

El president de la Comissió de Mediació, Juan Antonio García Cazorla, a “l’Oracle” de Catalunya Ràdio

Clicant en aquest enllaç; l’Oracle de Catalunya Ràdio, podeu escoltar el programa, del 21 de gener, amb entrevista de Xavier Grasset al president de la Comissió de Mediació del Consell, Juan Antonio García Cazorla, sobre mediació i altres temes d’actualitat judicial.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca