Home / Articles Butlletí / Joan Veny guardonat amb el 47è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes

Joan Veny guardonat amb el 47è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes

venyÒmnium Cultural va fer públic aquest mes de febrer el nom del guanyador del 47è Premi d’Honor de les Lletres Catalanes. Es tracta de Joan Veny (Campos, Mallorca, 1932), doctor en Filosofia i Lletres per la Universitat de Barcelona i membre de la Secció Filològica de l’IEC des del 1978. Actualment dirigeix, amb Lídia Pons, el projecte de dialectologia Atles lingüístic del domini català.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca