Home / Articles Butlletí / El mapa de les llengües

El mapa de les llengües

web_mapallenguesL’objectiu d’aquest web, promogut per Plataforma per la Llengua, és el d’apropar i donar a conèixer la diversitat lingüística dels territoris de parla catalana a tota la ciutadania, i emfasitzar el paper central de la llengua catalana com a vertebradora d’aquesta diversitat.

El web s’estructura en dos mapes: el mapa del món, que permet visualitzar l’origen geogràfic de les més de 270 llengües que avui dia es parlen als nostres territoris; i el mapa dels territoris de parla catalana, que permet conèixer i situar-hi les entitats tant de persones nouvingudes com de la societat d’acollida que promouen l’aprenentatge de la llengua catalana.

Accediu al web

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca