Home / Articles Butlletí / El Govern impulsa el certificat de coneixement de llenguatge jurídic en català

El Govern impulsa el certificat de coneixement de llenguatge jurídic en català

nivellJEl Consell Executiu va aprovar el 30 de desembre de 2014 el decret que impulsa el certificat de coneixement de llenguatge jurídic en català (nivell J), que té com a objectiu fomentar-ne el coneixement entre els col·lectius professionals de l’àmbit de la justícia i aconseguir fer efectius, així, els drets lingüístics dels ciutadans, recollits a l’Estatut d’autonomia de Catalunya.

Va adreçat al personal de l’Administració de justícia, tot i que també es promourà entre els col·lectius següents: advocats i procuradors dels tribunals; notaris, registradors de la propietat, mercantils i de béns mobles, i graduats socials. També es promourà en altres col·lectius professionals del món del dret, a través dels convenis que se subscriguin amb les seves institucions col·legials.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca