Home / Articles Butlletí / Els tallers sobre els recursos lingüístics per a professionals jurídics també a les universitats

Els tallers sobre els recursos lingüístics per a professionals jurídics també a les universitats

Fa tres o quatre anys que la Comissió de Llengua del CICAC organitza tallers de recursos lingüístics per a professionals jurídics a les seus col·legials, i ara es proposa de fer-los arribar també a l’àmbit universitari. És per aquest motiu que el Servei Lingüístic ha posat tot un seguit de col·laboracions amb les universitats principals catalanes per programar conjuntament aquest taller i així poder arribar a tots els futurs professionals del dret. Properament, anunciarem a través del nostre web les dates de programació d’aquests tallers.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca