Home / Articles Butlletí / S’ha publicat el número 62 de la Revista de Llengua i Dret

S’ha publicat el número 62 de la Revista de Llengua i Dret

Coberta RLD 57Ja s’ha publicat el número 62 de la Revista de Llengua i Dret, que correspon a aquest mes de desembre. En destaquem l’article d’Alessia Vacca, professora de dret adminisratiu de la Universitat de Sassari (Itàlia), “La protecció de les llengües minoritàries a l’Administració pública d’Irlanda del Nord: la legislació lingüística a favor de l’irlandès i de l’escocès de l’Ulster. Quines llengües són les protegides? Quan seran protegides?”.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca