Home / Articles Butlletí / El Govern crea el Registre de traductors i intèrprets judicials de Catalunya

El Govern crea el Registre de traductors i intèrprets judicials de Catalunya

El Govern ha aprovat el Decret llei que crea el Registre de traductors i intèrprets judicials, que vetllarà perquè els professionals tinguin un coneixement adequat de l’idioma i contribuirà a garantir l’equitat en els processos judicials i l’exercici del dret de defensa. L’objectiu és vetllar perquè els sospitosos o els acusats que no parlin o entenguin la llengua del procés es puguin beneficiar sense demora de la interpretació davant les autoritats policials i judicials, i davant també de la seva defensa.

Aquest Registre constitueix un pas més per garantir l’equitat en els processos judicials, però la porta encara està oberta per a persones sense titulació específica en traducció ni títol de traductor jurat.

Més informació

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca