Home / Articles Butlletí / Millet, Heureu i Trias no parlen català als jutjats

Millet, Heureu i Trias no parlen català als jutjats

català jutjatsL’ús del català als jutjats és molt reduït, segons demostren les continuades estadístiques, i els motius són ben diversos. Un dels més importants, però, és que els mateixos catalanoparlants no l’utilitzen. El passat mes de març aquest fet es va fer més que evident quan Millet, Trias i Hereu declaraven en castellà en el procés judicial de l’hotel Palau. Es va haver d’esperar la compareixença de Ricard Martínez, exregidor d’ERC, per poder escoltar la llengua catalana en el procés. El judici de l’hotel del Palau s’està fent en castellà a petició de l’advocat de Millet, procedent de Madrid.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca