Home / Articles Butlletí / Francesc Aran: “El més normal seria que l’Administració de justícia tingués unes dades similars a les de l’ús del català al carrer”

Francesc Aran: “El més normal seria que l’Administració de justícia tingués unes dades similars a les de l’ús del català al carrer”

Des de Ràdio Lleida, el director dels Serveis Territorials de Justícia a Lleida, Francesc Aran, va assegurar que l’ús del català als tribunals hauria de ser més elevat “perquè l’ús de la llengua catalana al carrer a la nostra demarcació és superior a aquestes dades. El més normal seria que l’Administració de justícia tingués unes dades similars a les de l’ús del català al carrer”. Així mateix, va afegir que el coneixement del català als jutjats hauria de ser un “requisit i no només un mèrit” per treballar a l’Administració de justícia.

Escolteu les seves intervencions.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca