Home / Articles Butlletí / Llibre d’Estil de la Diputació de Girona

Llibre d’Estil de la Diputació de Girona

llibrestildipuLa Diputació de Girona ha posat en marxa un web de llengua amb la finalitat de proporcionar al personal de les administracions locals una eina que els ajudi a redactar textos amb correcció i d’una manera eficaç, tot i que també hi pot trobar elements d’utilitat qualsevol ciutadà que s’hagi de dirigir a l’Administració o que tingui interès per la llengua.

El web, al qual es pot accedir per mitjà de l’enllaç http://www.ddgi.cat/llibreEstil, conté tant criteris de presentació de textos, orientacions d’estil i convencions (ús de les majúscules i les minúscules, els signes de puntuació, els tractaments protocol·laris, etc.), com models de documents administratius i protocol·laris que es poden descarregar en format pdf i en word.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca