Home / Articles Butlletí / Terminologia bàsica de l’administració electrònica i els processos

Terminologia bàsica de l’administració electrònica i els processos

terminologia termcatAquest diccionari recull els termes bàsics més utilitzats en l’àmbit de l’administració electrònica, i també els conceptes més habituals referits a la millora i la simplificació dels processos administratius.

Inclou 164 fitxes terminològiques que contenen denominacions en català, castellà, francès i anglès, definicions en català, algunes notes explicatives i la indicació d’àrea temàtica. L’obra ha estat elaborada pel TERMCAT, que s’ha fet càrrec del treball terminològic, amb la col·laboració especialitzada del Departament de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya. Accés en línia.

 

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca