Home / Articles Butlletí / Tota la col·lecció “Termes jurídics” ja es troba en línia

Tota la col·lecció “Termes jurídics” ja es troba en línia

recursos-lingAmb la incorporació del Vocabulari de dret penal i penitenciari a la xarxa, la col·lecció “Termes jurídics” es troba disponible de forma gratuïta en línia a la pàgina web del Termcat. També formen part de la col·lecció altres títols com el Diccionari de dret civil i el Diccionari de dret administratiu. Totes tres obres juntes sumen més de 8.000 termes jurídics, classificats segons la branca del dret a la qual pertanyen, amb la seva definició i l’equivalència en castellà. A l’apartat Eines per a advocats, teniu els enllaços directes a aquestes obres juntament amb molts altres recursos lingüístics que us poden ser de molta utilitat.

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca