Ús del català a la xarxa: balanç de l’any 2013

growthL’any 2013 ha tancat amb un percentatge global d’ús del català a internet de 62,90%, 1,14 punts superior al del 2012. Són dades procedents del baròmetre de l’ús del català a Internet elaborat pels Webmàsters Independents en Català de Cultura i Àmbits Cívics (WICCAC). D’entre els sectors analitzats que més utilitzen el català a la xarxa, hi ha les universitats, el teatre i la indústria vinícola; en canvi, els sectors que menys l’utilitzen són el de l’automòbil, la cosmètica, els electrodomèstics i el sector farmacèutic.
També cal destacar, com a dades positives, el gran nombre de visites que ha rebut el web de Softcatalà, uns 21 milions de pàgines vistes, amb més de mig milió de baixades de programari registrades.

Related Articles

Back to top button