Home / Articles Butlletí / Ús del català a la xarxa: balanç de l’any 2013

Ús del català a la xarxa: balanç de l’any 2013

growthL’any 2013 ha tancat amb un percentatge global d’ús del català a internet de 62,90%, 1,14 punts superior al del 2012. Són dades procedents del baròmetre de l’ús del català a Internet elaborat pels Webmàsters Independents en Català de Cultura i Àmbits Cívics (WICCAC). D’entre els sectors analitzats que més utilitzen el català a la xarxa, hi ha les universitats, el teatre i la indústria vinícola; en canvi, els sectors que menys l’utilitzen són el de l’automòbil, la cosmètica, els electrodomèstics i el sector farmacèutic.
També cal destacar, com a dades positives, el gran nombre de visites que ha rebut el web de Softcatalà, uns 21 milions de pàgines vistes, amb més de mig milió de baixades de programari registrades.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca