Home / Articles Butlletí / Cicle de conferències “El dret català tres-cents anys després de la Guerra de Successió”

Cicle de conferències “El dret català tres-cents anys després de la Guerra de Successió”

La Societat Catalana d’Estudis Jurídics, filial de l’Insitut d’Estudis Catalans, organitza un cicle de conferències que té com a objectiu fer un repàs a la història del dret català fins a l’actualitat. Repartits entre una vintena d’actes, s’abordaran temes com la contribució de la Mancomunitat a la recuperació de les institucions d’autogovern, i d’altres de més recents com la protecció dels deutors hipotecaris davant les clàusules abusives i la responsabilitat civil per difamacions a internet. Aquest cicle va començar la tardor del 2013 i durarà fins al maig del 2014. Consulteu el programa.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca