Subcomissió Dret Penitenciari

 

La Subcomissió de Dret Penitenciari del Consell posa en comú les qüestions relacionades amb aquesta matèria, entre les quals destaca el foment i la posada en marxa de serveis per millorar l’atenció jurídica a les persones internes en centres penitenciaris, com és el servei de videoconferència que ofereixen els col·legis de l’advocacia de Catalunya als advocats i advocades.

La Subcomissió també gestiona el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària (SOJP), que el Consell presta en conveni amb el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, i que té com a objectiu oferir als interns assessorament jurídic gratuït.

La tasca que fem és coordinar la convocatòria anual adreçada als advocats i advocades per tal que, un cop superat un procés en què es valora la seva formació i experiència, puguin inscriure’s al SOJP.

Responsables:

Excma. Sra. Eulàlia Barros. Degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell
Excma. Sra. Estela Martín. Degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona

Convocatòries SOJ Penitenciari

Related Articles

Back to top button