SOJ Penitenciari

 

La Subcomissió de Dret Penitenciari del Consell posa en comú les qüestions relacionades amb aquesta matèria, entre les quals destaca el foment i la posada en marxa de serveis per millorar l’atenció jurídica a les persones internes en centres penitenciaris, com és el servei de videoconferència que ofereixen els col·legis de l’advocacia de Catalunya als advocats i advocades.

La Subcomissió també gestiona el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària (SOJP), que el Consell presta en conveni amb el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, i que té com a objectiu oferir als interns assessorament jurídic gratuït.

La tasca que fem és coordinar la convocatòria anual adreçada als advocats i advocades per tal que, un cop superat un procés en què es valora la seva formació i experiència, puguin inscriure’s al SOJP.

 

Convocatòries SOJ Penitenciari

Informacions de la Subcomissió de Dret Penitenciari

SOJ Penitenciari

Related Articles

Back to top button