Home / Servei lingüístic / El jutge José Manuel del Amo rep el Premi Agustí Juandó d’enguany

El jutge José Manuel del Amo rep el Premi Agustí Juandó d’enguany

feslaimg2834La Comissió de Llengua del CICAC atorga enguany el VIIIè Premi Agustí Juandó i Royo al jutge José Manuel del amo, a títol propi i en representació del Jutjat de 1a Instància núm. 1 de Manresa i dels òrgans judicials de Catalunya que treballen amb normalitat en català, per utilitzar la llengua catalana en el seu exercici professional diari.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca