Home / Drets Humans / Taula Rodona sobre la pena de presó permanent revisable

Taula Rodona sobre la pena de presó permanent revisable

Taula Rodona sobre la pena de presó permanent revisable inclosa al Projecte de Llei de reforma del Codi Penal, que va tenir lloc el 18 d’abril de 2013 a la tarda a la seu del Col·legi d’Advocats de Girona, amb participació de l’advocat penalista Sr. Manel Mir Tomàs i del magistrat de la secció 10a. de l’Audiència Provincial de Barcelona  Sr. Santiago Vidal Marsal.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca