Augment del complement econòmic per actuacions fetes en català en el torn d’ofici

El passat agost, el Govern va aprovar l’acord per modificar el conveni entre l’Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de Justícia, Drets i Memòria, i el Consell dels Il·lustres Col·legis de l’Advocacia de Catalunya (CICAC) per fomentar el català entre els professionals que presten serveis de justícia gratuïta.

La modificació s’ha fet a través d’una addenda al conveni vigent, que permet passar dels 20 als 25 euros de bonificació per cada escrit en català, com ara una demanda, un recurs o una contestació a la demanda.

Per tal d’optar al complement econòmic cal que els advocats estiguin inscrits al Pla de foment del català al TOAD. Les inscripcions es poden dur a terme durant qualsevol moment de l’any. Butlleta d’inscripció i més informació.

 

Related Articles

Back to top button