Convocatòries i selecció de lletrats i lletrades que prestaran el SOJ Penitenciari 2023

Convocatòria de la inscripció voluntària per a seleccionar l’equip de lletrats i de lletrades dels Col·legis d’Advocats/Advocacia de Catalunya, que presten el Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària, tot estant condicionada a la signatura  de la prórroga del Conveni de Col·laboració entre el Departament de Justícia i el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya per a la prestació del Servei d’Orientació Jurídica Penitenciària per a l’any 2023.

El termini per a sol·licitar la inscripció voluntària al servei serà des del dia 26 d’octubre fins al dia 10 de novembre de 2022, fins a les 14 hores.

Només en el cas de Barcelona, la inscripció s’ha de presentar OBLIGATORIAMENT  al Consell de l’Advocacia Catalana, presencial (Carrer Roger de Llúria 113, 3a planta) o bé per correu electrònica a recepcio@cicac.cat. A la resta dels ICA’s, es presenta a la secretaria dels respectius Col·legis.

La selecció provisional dels lletrats i lletrades es farà el dia 28 de novembre del 2022.

Aquesta selecció es comunicarà als seleccionats de forma personal al correu electrònic que s’hagi fet constar a la inscripció abans del 2 de desembre.

Les persones interessades podran adreçar les reclamacions o observacions que estimin oportunes fins al dia 7 de desembre del 2022, fins a les 20 hores, adreçant-les a l’adreça de correu recepcio@cicac.cat.

La selecció definitiva dels lletrats i lletrades es realitzarà el dia 20 de desembre de 2022 i es comunicarà definitivament abans del 23 de desembre de 2022

Barcelona, 26 d’octubre de 2022

 

barcelona figueres-alt empordà i girona granollers lleida manresa reus, tarragona i tortosa sant feliu de llobregat

Related Articles

Back to top button