El Consell de l’Advocacia Catalana exercirà l’acusació particular en el cas Pegasus

El jutjat número 24 de Barcelona ha estimat la petició del Consell en la causa oberta per la querella de l’advocat Andreu Van den Eynde

El Consell de l’Advocacia Catalana exercirà l’acusació particular en la causa oberta al jutjat d’instrucció número 24 de Barcelona sobre el presumpte espionatge amb Pegasus, després que s’admetés a tràmit la querella presentada per l’advocat Andreu Van den Eynde.

La resolució judicial ha estimat la petició del Consell de personar-se com a acusació particular, entenent que entre les seves funcions hi ha la d’exercir les accions que es considerin oportunes per emparar els col·legiats i la seva llibertat d’actuació.

Amb aquesta iniciativa, el Consell de l’Advocacia Catalana referma el seu compromís amb els drets fonamentals, amb l’exercici del dret de defensa i amb el deure de secret professional de tots els advocats i advocades i de confidencialitat amb els clients.

Barcelona, 25 d’octubre de 2022

Related Articles

Back to top button