El Programa de foment del català al TOAD ja supera els 1.000 inscrits

El Programa, que es va posar en marxa a principis d’any, té com a objectiu estendre l’ús del català a l’Administració de justícia i consisteix a fomentar la presentació dels escrits en llengua catalana i sol·licitar al jutjat que la documentació també es notifiqui en català.

Els professionals de l’advocacia que, en l’exercici del servei del Torn d’Ofici, presenten determinats escrits en llengua catalana, com ara una demanda, un recurs o una contestació, reben una compensació de 14 euros per actuació. Durant el mes de setembre ja s’han efectuat els pagaments corresponents als escrits redactats en català i justificats durant el primer i segon trimestre de l’any.

Les inscripcions estan obertes durant tot l’any i qualsevol advocat o advocada s’hi pot inscriure enviant la butlleta adjunta a l’adreça serveilinguistic@cicac.cat.

Related Articles

Back to top button