Nous números de la Revista de Llengua i Dret i de la Revista Catalana de Dret Públic

El nou número de la Revista de Llengua i Dret, Journal of Language and Law, ofereix un monogràfic sobre llengües i educació que transcendeix la mera reflexió circumstancial i proporcioni elements de reflexió i guies per a l’actuació. El monogràfic ofereix articles de Francesc Xavier Vila, Eva Codó, Joan Ridao, Avel·lí Flors, Sergi Morales i Daniel Cetrà, entre d’altres. La Revista també inclou articles sobre el llenguatge jurídic català i articles de lingüística històrica del llenguatge jurídic castellà, entre d’altres.

D’altra banda, el número de la Revista Catalana de Dret Públic, conté una secció monogràfica dedicada a l’Administració pública i la cura de les persones. Es tracta de contribucions que analitzen l’estat del benestar, amb una gestió pública al servei de la ciutadania centrada en l’ètica, la proximitat, l’atenció i el bon tracte. La secció general aplega articles sobre l’esfera multinacional de l’Estat espanyol, els consells oberts en els micropobles, l’educació reglada als centre penitenciaris catalans o la certificació en la protecció de les dades personals.

Related Articles

Back to top button