Comunicat en defensa de l’Helena Maleno, Premi ‘Valors’ del Consell de l’Advocacia Catalana

El Consell de l’Advocacia Catalana exigeix la finalització de l’assetjament i criminalització que s’està duent a terme contra la persona de la defensora de Drets Humans, Helena Maleno Garzón, guanyadora del Premi ‘Valors’ del Consell, l’any 2018, així com el reconeixement públic de la seva tasca humanitària i solidària en defensa dels més desvalguts.

Les autoritats i les administracions públiques  han de protegir i vetllar  perquè l’activisme social  no  comporti cap tipus de perjudici  a aquelles persones que, com l’Helena Maleno, treballen en pro de la defensa dels drets humans universals,  el respecte dels quals és fonamental per al manteniment dels valors democràtics en la societat.

En aquest sentit, exigim la depuració de responsabilitats dels causants de la persecució injustificada que pateix l’Helena Maleno i que també afecta a la seva família i  als seus fills menors d’edat.

Barcelona, a 13 d’abril de 2021

Related Articles

Back to top button