2a edició del concurs de microrelats del Col·legi d’Advocats de Sabadell, participa-hi!

La Comissió de Llengua Catalana del Col·legi de l’Advocacia de Sabadell organitza per al present 2021 la 2a edició del Concurs de Microrelats de l’ICASBD. El concurs té com a objectiu prioritari fomentar l’ús del català i, sota aquest prisma, s’espera comptar amb la major participació possible de companys lletrats i també de ciutadans. Enguany el lliurament dels premis als millors microrelats es vol fer coincidir amb una festivitat tan important com la de Sant Jordi.

El concurs és obert a qualsevol ciutadà que vulgui presentar un relat breu sobre advocats i advocades, que ha de ser original i inèdit, i amb una extensió màxima de 150 paraules (sense comptar el títol). Enguany el text del microrelat ha de contenir obligatòriament les 5 paraules següents: TESTAMENT, MASCARETA, TRADICIÓ, JUSTÍCIA i GAT/A.

Consulteu les bases del concurs a la web de l’ICASBD.

 

 

 

Related Articles

Back to top button