Noves oficines lingüístiques a la Catalunya Nord i a les Illes Balears

Aquesta tardor el Blog de la Revista de Llengua i Dret s’ha fet ressò de les noves oficines dedicades a la llengua catalana que han obert a la Catalunya Nord i a les Illes Balears. La primera es tracta de l’Oficina Pública de la Llengua Catalana (Office Public de la Langue Catalane, en francès), un organisme públic de política lingüística, que té com a objectiu assegurar sobre la seva àrea geogràfica el desenvolupament de la llengua catalana. I la segona és l’Oficina de Defensa dels Drets Lingüístics de les Illes Balears (ODDL), la qual té com a objectiu vetllar per la defensa i la promoció dels drets lingüístics dels ciutadans i podrà actuar d’ofici en tenir coneixement d’un fet que pugui constituir una conculcació de drets lingüístics.

Us convidem a llegir els apunts del blog que presenten aquestes dues oficines:

Related Articles

Back to top button