Nou Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua del mes de juliol

El Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua que correspon al mes de juliol va carregat de novetats relacionades amb la llengua catalana. A banda de la publicació de nous diccionaris i glossaris que contribueixen a la codificació de la llengua, destaquem les noves dades publicades per la Direcció General de Política Lingüística sobre l’ús del català en les pàgines webs de supermercats, l’article sobre les recomanacions de l’occità que es desprenen de la Carta europea de les llengües regionals o minoritàries i el compliment d’aquestes i la declaració institucional emesa per l’Institut d’Estudis Catalans amb motiu de la Sentència del Tribunal Suprem 634/2020.

Us convidem a llegir el butlletí complet.

 

Related Articles

Back to top button