Home / Articles Butlletí / Era carta europèa e es perilhs der occitan

Era carta europèa e es perilhs der occitan

Jusèp Loís Sans Socasau, president der Institut d’Estudis Aranesi-Acadèmia Aranesa dera Lengua Occitana, publica l’article “Era carta europea e es perilhs der occitan”, on descriu les recomanacions que fa la Carta europea de llengües regionals o minoritàries respecte de l’occità, aranès a l’Aran, i denuncia els àmbits en què l’occità hi és pràcticament inexistent, com les etapes educatives de l’escola bressol i la formació professional, l’Administració pública estatal i l’Administració de justícia. També posa en relleu la defensa que es fa des de la Generalitat de Catalunya de la llengua aranesa i la contraposa a la manca d’iniciatives per part de l’Estat per protegir les llengües regionals. L’article està publicat al Blog de la Revista de Llengua i Dret.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca