Home / Articles Butlletí / Sou advocats i teniu inquietuds terminològiques?

Sou advocats i teniu inquietuds terminològiques?

A partir d’ara qualsevol advocat o advocada que detecti un terme jurídic susceptible de normalització pot fer arribar la proposta al Centre de Terminologia de Catalunya mitjançant un dossier de normalització d’una manera fàcil i ràpida. El nou dossier, disponible al web del Centre, està plantejat com un qüestionari en línia que, per mitjà de preguntes guiades, permet anar omplint els diferents camps que es consideren indispensables en un estudi d’aquestes característiques.

El formulari conté una quinzena de preguntes, no totes obligatòries. Les primeres estan destinades a assegurar que el cas que es vol enviar requereix realment normalització i, segons la resposta, es remet l’usuari a una pàgina informativa del mateix formulari on pot acabar de decidir sobre la necessitat o no d’enviar el dossier. Les preguntes següents són sobre el tipus de dificultat del cas, sobre les formes recollides en català, sobre la definició, sobre informació en altres llengües, sobre contextos d’ús, etc. Al final, s’ofereix la possibilitat d’explicar més extensament la situació i les dificultats del cas, i es demana també a l’usuari de fer una proposta de resolució.

Animeu-vos i col·laboreu en la creació terminològica de nous termes jurídics!

Enllaç directe a la presentació de nous termes: https://termcat.typeform.com/to/cDHsje

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca