Home / Articles Butlletí / La web de l’Any Badia i Margarit

La web de l’Any Badia i Margarit

El 2020 es commemoren els 100 anys del naixement d’Antoni Maria Badia i Margarit, filòleg i lingüista, i la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa un espai web que aglutina tota la informació sobre el lingüista: les exposicions que se’n fan, els estudis de referència publicats i digitalitzats, les conferències que donen a conèixer el seu llegat i moltes altres iniciatives més.

Accés al web

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca