Seminaris web gratuïts i en línia sobre llenguatge jurídic i dret civil català

A causa de l’estat d’alarma que el Govern va decretar com a conseqüència de la crisis sanitària de la COVID-19, el Consell de l’Advocacia Catalana ha engegat una iniciativa denominada #Formatdesdecasa, que consisteix en un cicle de seminaris web (webinars) gratuïts adreçats a l’advocacia catalana, anomenat WbinCICAC. Es tracta d’una sèrie de ponències que s’imparteixen en un primer moment en línia i en directe per a un màxim de 40 usuaris. Cada ponència queda enregistrada a la web formativa del Consell, a la qual es pot accedir posteriorment en diferit.

La Comissió de Llengua del Consell va estrenar aquest cicle formatiu amb el seminari Errors lingüístics típics de la demanda (impartit el 20 de març) i va oferir posteriorment un segon seminari de contingut lingüístic més centrat en la redacció dels estatuts: Errors lingüístics típics en els estatuts de les societats (impartit el 3 d’abril). A banda d’aquests seminaris, també se n’han impartit d’altres en matèria de dret civil català com Els pactes successoris a la llum del Llibre IV del Codi Civil de Catalunya.

Related Articles

Back to top button