Home / Articles Butlletí / Rodoreda en línia

Rodoreda en línia

La Fundació Mercè Rodoreda s’ha proposat acostar la lectura a totes les llars, biblioteques i centres educatius durant aquesta època de confinament. I ho ha fet a través d’obrir en línia dues xerrades sobre Aloma, a càrrec de la doctora en filologia catalana Neus Real. Accés al web.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca