Home / Articles Butlletí / La terminologia del coronavirus, permanentment actualitzada

La terminologia del coronavirus, permanentment actualitzada

El TERMCAT publica en línia i actualitza permanentment el diccionari Termes del coronavirus, que en aquests moments aplega prop de setanta termes relacionats amb el brot epidèmic de COVID-19 i el coronavirus responsable de la malaltia. Com a novetat de l’última actualització, a partir d’ara els termes inclouen també els equivalents en portuguès, gràcies a la col·laboració desinteressada del professor Márcio Sales Santiago, de la Universitat Federal de Rio Grande do Norte (UFRN, Brasil). Més informació

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca