Home / Articles Butlletí / Bibliografia i recursos sobre el llenguatge jurídic català: d’on venim i cap a on anem?

Bibliografia i recursos sobre el llenguatge jurídic català: d’on venim i cap a on anem?

blog revista llengua i dretAmb motiu de la Diada de Sant Jordi, el Blog de Llengua i Dret ofereix un apunt que aborda la bibliografia del llenguatge jurídic català amb l’objectiu de difondre recursos d’interès sobre aquest tecnolecte i alhora reflexionar sobre la trajectòria i les perspectives de futur en aquest camp. Us convidem a llegir l’apunt.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca