Home / Articles Butlletí / Nous formularis jurídics en aranès

Nous formularis jurídics en aranès

El Consell de l’Advocacia Catalana, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, i en col·laboració amb el Col·legi de l’Advocacia de Lleida, presentarà un conjunt de formularis jurídics traduïts a l’aranès. Aquesta iniciativa té origen en una sèrie de compromisos que han adquirit el Consell i l’Institut d’Estudis Aranesi-Acadèmia Aranesa dera llengua occitana amb l’objectiu d’impulsar la llengua aranesa en l’Administració de justícia.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca