En projecte: un diccionari de l’activitat parlamentària que inclou l’aranès

Al llarg del 2020 Govern i Parlament, assessorats pel TERMCAT, elaboraran un diccionari de l’activitat parlamentària. L’obra tindrà com a objectiu potenciar l’ús correcte del llenguatge especialitzat de l’entorn parlamentari, així com divulgar el treball parlamentari. Oferirà 400 termes freqüents en l’àmbit parlamentari en llengua catalana, amb les formes equivalents en aranès, castellà, francès i anglès. Roser Serra, cap de l’Àrea d’Afers Parlamentaris Interdepartamentals del Departament d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat de Catalunya, i Margarida Sanjaume, cap del Departament d’Assessorament Lingüístic del Parlament de Catalunya, ho expliquen en un apunt al blog de la Revista de Llengua i Dret.

Related Articles

Back to top button