Home / Articles Butlletí / La contractació pública i les noves clàusules lingüístiques, instruments de normalització per a un futur digital de la llengua

La contractació pública i les noves clàusules lingüístiques, instruments de normalització per a un futur digital de la llengua

blog revista llengua i dretXavier Moral, de la Direcció General de Política Lingüística, signa l’apunt “La contractació pública i les noves clàusules lingüístiques, instruments de normalització per a un futur digital de la llengua”, que podeu llegir al blog de la Revista de Llengua i Dret.

Moral repassa els diferents acords de Govern adoptats per fomentar el català en els contractes administratius, presenta les noves clàusules lingüístiques més adequades al món tecnològic present i futur i, finalment, fa un esment especial a la regulació dels topònims en els productes i serveis digitals.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca