Home / Articles Butlletí / Matrícula oberta per al Curs de llenguatge jurídic català a la UOC

Matrícula oberta per al Curs de llenguatge jurídic català a la UOC

El Curs de llenguatge jurídic català que organitza la UOC comença el 19 de febrer i té una durada de quatre mesos. És un curs preparatiu per presentar-se a la convocatòria oficial del nivell J de la CIFALC que tindrà lloc el proper mes de juny.

El curs, que té com a objectius perfeccionar la redacció de documents jurídics, aprofundir en qüestions gramaticals i ortogràfiques que sovint generen errors i conèixer les característiques del llenguatge jurídic, entre d’altres, va adreçat especialment a estudiants i personal docent d’ensenyaments jurídics o lingüístics, a personal de gestió que treballa amb documents jurídics i a professionals de la justícia, la traducció jurídica i la normalització lingüística, i també va adreçat a qualsevol persona interessada en el llenguatge jurídic.

Més informació

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca