Matrícula oberta per al Curs de llenguatge jurídic català a la UOC

El Curs de llenguatge jurídic català que organitza la UOC comença el 19 de febrer i té una durada de quatre mesos. És un curs preparatiu per presentar-se a la convocatòria oficial del nivell J de la CIFALC que tindrà lloc el proper mes de juny.

El curs, que té com a objectius perfeccionar la redacció de documents jurídics, aprofundir en qüestions gramaticals i ortogràfiques que sovint generen errors i conèixer les característiques del llenguatge jurídic, entre d’altres, va adreçat especialment a estudiants i personal docent d’ensenyaments jurídics o lingüístics, a personal de gestió que treballa amb documents jurídics i a professionals de la justícia, la traducció jurídica i la normalització lingüística, i també va adreçat a qualsevol persona interessada en el llenguatge jurídic.

Més informació

Related Articles

Back to top button