Home / Articles Butlletí / Vídeos disponibles de la jornada “40 anys de dret lingüístic: balanç i reptes de futur”

Vídeos disponibles de la jornada “40 anys de dret lingüístic: balanç i reptes de futur”

Ja es poden consultar els vídeos de la IV Jornada de la Revista de Llengua i Dret “40 anys de legislació lingüística: balanç i reptes de futur”, que va analitzar, de la mà d’experts i professionals en la matèria, l’evolució de la legislació lingüística des de cinc perspectives sectorials: l’ensenyament, l’ús institucional, el món socioeconòmic, els mitjans de comunicació i el sector audiovisual, i la toponímia. Les ponències van anar seguides d’una taula rodona que va oferir un espai per debatre les fites assolides i els reptes actuals en el camp del dret lingüístic.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca