Home / Articles Butlletí / Nous números de la Revista de Llengua i Dret i la Revista Catalana de Dret Públic

Nous números de la Revista de Llengua i Dret i la Revista Catalana de Dret Públic

Ja es poden consultar els números publicats aquesta tardor de la Revista de Llengua i Dret i la Revista Catalana de Dret Públic:

  • La Revista de Llengua i Dret inclou la secció monogràfica “40 anys de legislació lingüística: balanç i reptes de futur”, la qual reuneix articles que analitzen el dret lingüístic dels últims quaranta anys, i també conté una edició especial de la tradicional secció de legislació, jurisprudència i documentació, en què es poden consultar fins a set resums de la legislació lingüística dels últims quaranta anys en diverses comunitats autònomes, la UE i també dos resums sobre la jurisprudència del TS i del TC.
  • La Revista Catalana de Dret Públic inclou una secció monogràfica dedicada al futur de la integració europea, les contribucions de la qual són fruit de les ponències presentades al XIV Seminari Conjunt de l’Institut Alemany de Recerca per a l’Administració Pública i l’EAPC. I també s’hi pot consultar un dossier documental amb abundant bibliografia, marc legal i recursos disponibles en el mateix àmbit de la secció monogràfica, amb especial referència al Brexit.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca