Home / Articles Butlletí / Nous mots en català

Nous mots en català

El passat 7 d’octubre van sortir publicats al  Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (núm. 7975, del 7 d’octubre de 2019) 510 nous termes catalans, entre els quals n’hi ha que pertanyen al món del dret i l’Administració i són, entre altres,  desescalada del conflicte, empoderament, llicenciador/a, llicenciar, llicenciatari/ària i pare/mare d’intenció.

El DOGC també recull un nombre important de termes dels sectors de la bioètica i les ciències de la salut, l’empresa, la metereologia, la sociologia i la política, entre altres àrees temàtiques.

Les fitxes completes de tots aquests nous termes són consultables al web del TERMCAT, a través de la Neoloteca i el Cercaterm, i també al web de l’Optimot.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca