Home / Nota de premsa / El Consell de l’Advocacia Catalana s’incorpora al Col·legi d’Advocats Penal Internacional (CAPI)

El Consell de l’Advocacia Catalana s’incorpora al Col·legi d’Advocats Penal Internacional (CAPI)

Les dues institucions han signat un conveni de col·laboració en virtut del qual el Consell assumeix la secretaria tècnica del CAPI

El Consell de l’Advocacia Catalana s’ha incorporat al Col·legi d’Advocats Penal Internacional (CAPI), institució fundada l’any 2002 per promoure el desenvolupament d’una professió jurídica independent davant la Cort Penal Internacional (CPI), amb seu a La Haia, i d’altres tribunals internacionals. D’aquesta manera el Consell passa a formar part del CAPI, organisme que agrupa una comunitat jurídica formada per Col·legis d’Advocats, bufets, associacions independents d’advocats, organitzacions no governamentals i membres individuals que operen en el camp de la justícia internacional per recolzar la Cort Penal Internacional i desenvolupar una política penal que promogui els principis fonamentals de la justícia (*)

Paral·lelament, el president del Consell de l’Advocacia Catalana, Ignasi Puig Ventalló, i el Secretari General del Col·legi d’Advocats Penal Internacional, Jaume Antich Soler, han signat un conveni de col·laboració entre els dos organismes en virtut del qual el Consell assumeix la secretaria tècnica del CAPI, tasca que prestarà amb la finalitat de donar serveis als seus col·legiats i afavorir l’intercanvi de coneixements amb altres organisme internacionals. La signatura s’ha dut a terme aquest matí a la seu del Consell de l’Advocacia Catalana, a Barcelona.

(*) Més informació sobre el CAPI: https://www.bpi-icb.com/es

Barcelona, 31 d’octubre de 2019

 

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca