27 de setembre: conferència “Més enllà de la diglòssia, la llengua occitana”

La conferència anirà a càrrec del lingüista occità Patric Sauzet, de la Universitat de Tolosa. L’acte serà presentat pel professor Aitor Carrera, de la Universitat de Lleida, i comptarà amb la participació de la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa, de la professora de la Facultat de Filologia i Comunicació de la Unitat de Barcelona, Meritxell Blasco, i del director del CUSC, Francesc Xavier Vila.

L’esdeveniment tindrà lloc el 27 de setembre, a les 12 hores a la Universitat de Barcelona. (Sala de professors de la Facultat de Filologia. Edifici Josep Carner, 5a planta. Carrer Aribau, 2).

Robèrt Lafont és una de les figures cabdals de l’occitanisme del segle XX: lingüista, historiador, activista i polític, va ser un apassionat per la llengua i la cultura occitanes, que va defensar i reivindicar sempre com un espai cultural constitutiu d’Europa, amb el qual la llengua i la cultura catalanes tenen històricament una especial vinculació i rellevància. Vegeu el cartell [Font: Política Lingüística]

Related Articles

Back to top button