Home / Servei lingüístic / Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (setembre 2019)

Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua (setembre 2019)

Ja ha sortit publicat el Butlletí de notícies de la Comissió de Llengua que correspon al mes de setembre. El butlletí aplega les principals novetats relacionades amb el llenguatge jurídic català i els drets lingüístics, i també informa sobre les activitats i iniciatives que es duen a terme en el si de la Comissió de Llengua del Consell de l’Advocacia Catalana. Aquest mes destaquem les notícies següents:

Us convidem a llegir el butlletí complet.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca