Home / Articles Butlletí / Recursos jurídics en llengua catalana (Plataforma per la Llengua)

Recursos jurídics en llengua catalana (Plataforma per la Llengua)

Plataforma per la Llengua ofereix, a la seva pàgina web, un recull d’eines per poder treballar en català i superar els obstacles de la falta de plantilles i documents en català i el baix domini del llenguatge jurídic català i del seu vocabulari. En aquest recull s’hi poden trobar diccionaris terminològics i correctors lingüístics, plantilles i formularis, legislació en català i també manuals i guies temàtiques per a poder treballar en català.

Accediu al web

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca