Comunicat del Consell de l’Advocacia Catalana

Amb motiu de les declaracions realitzades per Juan José Liarte, portaveu parlamentari de Vox a la Regió de Múrcia, en què qualifica de “pxxx” i “tiparraca” a la ministra de justícia en funcions, Dolores Delgado, en el seu perfil de Facebook, el Consell de l’Advocacia catalana manifesta que:

  • Condemna aquests insults cap a la ministra de justícia en funcions, així com a qualsevol altra autoritat, tot exigint el respecte per als càrrecs electes, base de tota democràcia, així com l’exemplaritat que han de tenir els polítics envers la societat.
  • Exigeix a tots els poders públics i als polítics que assumeixin la seva responsabilitat per tal de garantir els drets fonamentals de les persones per sobre de qualsevol altra consideració.
  • Recolza la decisió de la Fiscalia Superior de la Regió de Múrcia d’obrir una investigació penal sobre les opinions realitzades pel portaveu de Vox a Múrcia, Juan José Liarte, en relació a la ministra, Dolores Delgado.

Barcelona, a 25 de juny de 2019

Related Articles

Back to top button