Home / Nota de premsa / Comunicat del Consell de l’Advocacia Catalana

Comunicat del Consell de l’Advocacia Catalana

Amb motiu de les declaracions realitzades per Juan José Liarte, portaveu parlamentari de Vox a la Regió de Múrcia, en què qualifica de “pxxx” i “tiparraca” a la ministra de justícia en funcions, Dolores Delgado, en el seu perfil de Facebook, el Consell de l’Advocacia catalana manifesta que:

  • Condemna aquests insults cap a la ministra de justícia en funcions, així com a qualsevol altra autoritat, tot exigint el respecte per als càrrecs electes, base de tota democràcia, així com l’exemplaritat que han de tenir els polítics envers la societat.
  • Exigeix a tots els poders públics i als polítics que assumeixin la seva responsabilitat per tal de garantir els drets fonamentals de les persones per sobre de qualsevol altra consideració.
  • Recolza la decisió de la Fiscalia Superior de la Regió de Múrcia d’obrir una investigació penal sobre les opinions realitzades pel portaveu de Vox a Múrcia, Juan José Liarte, en relació a la ministra, Dolores Delgado.

Barcelona, a 25 de juny de 2019

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca