Els advocats de Figueres van rebre formació sobre els recursos gratuïts en línia del llenguatge jurídic català

El passat 12 d’abril, el Servei Lingüístic del CICAC va impartir al Col·legi d’Advocats de Figueres una sessió de dues hores sobre els recursos lingüístics gratuïts que hi ha a la xarxa per resoldre els dubtes que sorgeixen en la redacció d’escrits jurídics. L’objectiu de la sessió va ser donar a conèixer els recursos lingüístics que hi ha i alhora resoldre dubtes lingüístics.

El taller té el format de sessió pràctica i alterna les explicacions docents amb estones per explorar el funcionament de recursos com són nous diccionaris i glossaris de terminologia jurídica, models de documents, bases de dades legislatives en català i altres pàgines webs.

L’activitat té el suport del Departament de Cultura, el Departament de Justícia i de la Junta d’Herències de la Generalitat de Catalunya, i forma part del Pla de treball signat juntament amb el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya per impulsar el català en l’àmbit jurídic.

Related Articles

Back to top button