Home / Articles Butlletí / Coneixeu la nova llei de política lingüística de Sardenya?

Coneixeu la nova llei de política lingüística de Sardenya?

Irene Coghene, representant de la Plataforma per la Llengua a l’Alguer, dona conèixer les novetats de la nova llei de política lingüística aprovada a l’Alguer. La nova llei posa en peu d’igualtat el sard i el català, i incideix en els usos lingüístics a l’Administració, l’ensenyament, els mitjans de comunicació i també la toponímia, entre altres àmbits. Podeu llegir l’apunt que acaba de publicar al Blog de la Revista de Llengua i Dret.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca