Home / Articles Butlletí / Subvencions per a promoure l’occità, aranès a l’Aran: del 13 al 28 de març

Subvencions per a promoure l’occità, aranès a l’Aran: del 13 al 28 de març

Les subvencions per a promoure l’occità, aranès a l’Aran, és fomentar la difusió del coneixement i l’ús d’aquesta llengua a Catalunya. El termini per sol·licitar-les és del 13 al 28 de març. Les sol·licituds de subvencions s’han de formalitzar per via telemàtica a través del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i les poden presentar entitats privades sense finalitat de lucre que tinguin seu a Catalunya i persones físiques domiciliades a Catalunya. L’occità és llengua oficial a Catalunya d’acord amb l’Estatut de 2006, i és la llengua pròpia de l’Aran, on rep la denominació d’aranès. Més informació

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca