Home / Nota de premsa / El president del Consell es reuneix amb el Molt Honorable president de la Generalitat per tractar institucionalment

El president del Consell es reuneix amb el Molt Honorable president de la Generalitat per tractar institucionalment

 

El president del Consell de l’Advocacia Catalana, Ignasi Puig i Ventalló, s’ha reunit aquest dimecres 20 de març amb el Molt Honorable president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra i la Secretària General del Departament de Justícia, Patricia Gomà, per tractar temes institucionals.

A cicac.cat utilitzem cookies pròpies i d'analítica per millorar la teva experiència d'usuari. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca